Meest actuele informatie     Eenvoudig en uitgebreid     Dierenverzekeringen   

Puppy verzekering afsluiten: waarom het een goed idee is!

Twee meisjes met verzekere puppy in handen
Anita
Anita

Doggy Time

Een van de leukste momenten van een ouder of kind: een puppy in huis! Heb je al een puppy gekocht of ben je van plan een pup te kopen? Super leuk, maar stiekem ook wel een beetje nieuw (of eng). Wat heeft een pup allemaal nodig voor zijn gezondheid, wat als de pup zich niet goed voelt of als het kwetsbare beestje plots iets breekt en geopereerd moet worden? Met een puppy verzekering dek je je tegen allerlei (on)verwachte kosten. Lees hieronder waarom een pup verzekeren een goed idee is.

Bekijk verzekering puppy

Sluit jouw puppy verzekering af via:

Hondenverzekering
 • Brede dekking, ook heupen en
  ellebogen mogelijk
 • Direct verzekerd, zonder wachttijd
 • De hoogste uitkering van Nederland
  tot € 6.000
Hondenverzekering
 • Castratie, sterilisatie, heup- en elleboogdekking
 • Vrije keuze van dierenarts
 • Alle rassen en kruisingen welkom
Hondenverzekering
 • Dekking voor heup en ellebogen
 • Vrije keuze van dierenarts
 • Uitgebreide vergoeding voor alle rassen
Hondenverzekering
 • Uitgebreide dekking
 • Scherpe premie voor rasdieren
 • Dagelijks opzegbaar

Puppy verzekeren

Puppy verzekering

Bij de aanschaf van een hond krijg je te maken met kosten waar je niet onderuit kunt komen. Zo simpel is het, alleen niet altijd even gemakkelijk. Zeker wanneer de kosten oplopen.

Een hond en zeker een pup heeft een registratie en (vaste) inentingen nodig voor zijn gezondheid. Denk ook aan zijn verzorging, eventuele sterilisatie of castratie en aan zijn kwetsbare pootjes en gewrichten. Een pup probeert veel uit, is continu op onderzoek uit en is heel bewegelijk. Niet zo gek dus dat een pup erg kwetsbaar is.

Daarnaast krijg je ook te maken met pups die bepaalde aandoeningen (kunnen) hebben. Een pup verzekeren met een behandeling aan heupen en ellebogen zien wij daarom als slimme keus. Informeer en bereken je premie via Petplan.

Huisdierenverzekering met sterilisatie of castratie

Ben je er al van overtuigd dat je je pup wilt steriliseren of castreren? Een huisdierenverzekering met sterilisatie kan je bijvoorbeeld al direct de kosten voor de sterilisatie/castratie van je pup vergoeden. Ontdek welke voordelen een hondenverzekering nog meer voor je heeft en bereken jouw premie direct via PetSecur puppyverzekering.

Bekijk verzekering puppy

Puppy verzekering vergelijken

Je kunt je puppy verzekeren via verschillende hondenverzekeringen. Misschien heb je er al een paar bekeken en heb je al ingezien dat het vergelijken erg lastig kan zijn: er zijn een heleboel aanbieders die ieder een eigen overzicht hebben. Daarom hebben wij speciaal voor jou op onze pagina ‘hondenverzekeringen vergelijken‘ een uitgebreid en compleet overzicht gemaakt van alle dekkingen van onze top 3 puppy verzekeringen. Dit is het meest actuele overzicht van 2021. 

Verzekering puppy: direct meer informatie?

Wil je direct meer informatie over deze huisdierenverzekeringen? Klik hieronder verder naar de hondenverzekeringen voor meer informatie over dekkingen en premies.

Bereken je premie en sluit je puppy verzekering af

Een pup kopen

Een pup kopen kent een aantal zaken waar je op moet letten. Heb je nog geen pup gekocht en ben je vast aan het oriënteren? Let dan vooral goed op waar je de pup koopt. In onze blog ‘broodfok herkennen‘ lees je waar je op moet letten bij het aanschaffen van een puppy bij een fokker. Wil je weten met welke kosten je rekening kunt houden? Lees hier meer over in onze blog ‘wat kost een hond‘.

Hond wel of niet verzekeren?

Weet je niet zeker of je een verzekering voor je puppy moet afsluiten? In onze blog ‘hondenverzekering wel of niet‘ ontdek je of een hondenverzekering wel of niet bij je past.

Beste hondenverzekering kiezen in 2021

Lees ook hoe je de beste hondenverzekering kunt kiezen, waar je op moet letten of sluit je hondenverzekering af.

Hondenverzekeringen vergelijken

Vergelijk hondenverzekeringen en bekijk het complete overzicht met dekkingen direct via hondenverzekeringen vergelijken.

Naar puppy verzekering:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email
Share on telegram

Je bent op zoek naar een dierenverzekering en je wil gewoon een goede hondenverzekering afsluiten

De hond wordt niet voor niets de trouwe viervoeter van de mens genoemd. Huisdieren behoren

Heb je een hond of ben je van plan een hond aan te schaffen en

Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sluit menu