Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Honden taart bestellen? Bekijk het leuke aanbod!

Verjaardagstaart voor honden
Anita
Anita

Doggy Time

Hieperdepiep Hoera! Een nieuw huisdier, de verjaardag van je hond of kat, of alvast een leuke honden taart bestellen voor dierendag? Natuurlijk zijn dit allemaal momenten om te vieren! Je lieve huisdier houdt van een zoetekauw, dat kunnen we niet ontkennen. Op deze dag is het dan ook extra leuk als hij buitengewoon verwend wordt met een lekker taartje, gebakje of cupcake voor honden. Bekijk hieronder een van de smakelijke cadeaus die jij je huisdier kunt geven en zie wat vele anderen hun hond hebben gegeven. Wij zeggen alvast gefeliciteerd en (hopelijk voor jouw hond) bon appétit! Klik snel voor meer!

Honden taart bestellen

Een taart voor honden, velen vinden dit een van de vereisten op een verjaardag van een hond. En terecht! Je hond houdt van niets anders dan jou, je gezin, zijn speelgoed (zoals de bekende Kong Air Squeakair Ball) en een heerlijk hapje. Heb je iets te vieren met je (nieuwe) hond, dan zijn dierentaarten zeker geen gek idee. Sterker nog, bij Doggi wordt er altijd rekening gehouden met gezonde honden taarten. De taarten, gebakjes en cupcakes voor honden worden namelijk speciaal gemaakt voor de hond én het ze worden nog eens dagelijks vers bereid. Meer weten? Ga direct naar: honden taart bestellen. 

Honden gebakjes

Net als mensen houden ook honden van een leuk (verjaardags)feestje, veel mensen en vooral een hoop cadeaus. Zeker honden gebakjes mogen bij een verjaardag niet ontbreken en bij Doggi weten ze dat als geen ander. 

Koekiemonster maandbox

Ken jij de Koekiemonster maandbox al? Met deze Monsterbox verwen je je hond iedere maand en is het áltijd feest, precies zoals en hondenleven eruit hoort te zien! De gezonde en handgemaakte koekjes worden vers bereid op maat en ontvang je iedere maand op je deurmat. 

Cupcake voor honden

Wil je toch iets originelers dan hondentaarten en de Koekiemonster? Probeer ook eens een cupcake voor honden. De honden cupcakes zijn een uniek cadeau en een ideale traktatie op een (verjaardags)feestje van je hond. Net als de taarten voor honden en honden gebakjes wordt ook de cupcake voor honden helemaal vers bereid. Heb je een reu of en teef? Geen probleem! Er zijn verschillende kleurtjes en je kunt zelf kiezen welke! Klik snel verder naar honden cupcakes topper voor meer!

Taart voor honden bestellen

Bestel direct via: taart voor honden bestellen.
Tip: Maak er een nóg leuker feestje van met deze artikelen!

Of bekijk direct een aantal leuke hondentaarten hieronder

Bekijk een aantal van de leukste hondentaarten direct hieronder.

“Laat je hond het stuur niet overnemen!” Goed om te zien dat je ook voor

Op zoek naar een Glamping vakantie in Nederland met je hond? Dan heb je ons

Waarom kwispelen honden?

Waarom kwispelen honden? En is mijn hond blij als hij kwispelt? Dit zijn vragen die

Meld je aan voor onze jaarlijkse nieuwsbrief

Sluit menu