Meest actuele informatie     Eenvoudig en uitgebreid     Dierenverzekeringen   

Honden taart bestellen? Bekijk het leuke aanbod!

Verjaardagstaart voor honden
Anita
Anita

Doggy Time

Hieperdepiep Hoera! Een nieuw huisdier, de verjaardag van je hond of kat, of alvast een leuke honden taart bestellen voor dierendag? Natuurlijk zijn dit allemaal momenten om te vieren! Je lieve huisdier houdt van een zoetekauw, dat kunnen we niet ontkennen. Op deze dag is het dan ook extra leuk als hij buitengewoon verwend wordt met een lekker taartje, gebakje of cupcake voor honden. Bekijk hieronder een van de smakelijke cadeaus die jij je huisdier kunt geven en zie wat vele anderen hun hond hebben gegeven. Wij zeggen alvast gefeliciteerd en (hopelijk voor jouw hond) bon appétit! Klik snel voor meer!

Honden taart bestellen

Een taart voor honden, velen vinden dit een van de vereisten op een verjaardag van een hond. En terecht! Je hond houdt van niets anders dan jou, je gezin, zijn honden speelgoed en een heerlijk hapje. Heb je iets te vieren met je (nieuwe) hond, dan zijn dierentaarten zeker geen gek idee. Sterker nog, bij Doggi wordt er altijd rekening gehouden met gezonde honden taarten. De taarten, gebakjes en cupcakes voor honden worden namelijk speciaal gemaakt voor de hond én het ze worden nog eens dagelijks vers bereid. Meer weten? Ga direct naar: honden taart bestellen. 

Honden gebakjes

Net als mensen houden ook honden van een leuk (verjaardags)feestje, veel mensen en vooral een hoop cadeaus. Zeker honden gebakjes mogen bij een verjaardag niet ontbreken en bij Doggi weten ze dat als geen ander. 

Koekiemonster maandbox

Ken jij de Koekiemonster maandbox al? Met deze Monsterbox verwen je je hond iedere maand en is het áltijd feest, precies zoals en hondenleven eruit hoort te zien! De gezonde en handgemaakte koekjes worden vers bereid op maat en ontvang je iedere maand op je deurmat. Kijk voor meer informatie via: Koekiemonster maandbox.

Cupcake voor honden

Wil je toch iets originelers dan hondentaarten en de Koekiemonster? Probeer ook eens een cupcake voor honden. De honden cupcakes zijn een uniek cadeau en een ideale traktatie op een (verjaardags)feestje van je hond. Net als de taarten voor honden en honden gebakjes wordt ook de cupcake voor honden helemaal vers bereid. Heb je een reu of en teef? Geen probleem! Er zijn verschillende kleurtjes en je kunt zelf kiezen welke! Klik snel verder naar honden cupcakes voor meer!

Taart voor honden bestellen

Als kers op de taart ontvang je nu minimaal 10% korting op diverse hondentaarten tot eind oktober. Wees er snel bij. Bestel direct via: taart voor honden bestellen. Je hebt nu geen kortingscode nodig.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email
Share on telegram

Natuurlijk wenst niemand een zieke- of ongezonde huisdier. Zeker niet wanneer je huisdier je beste

Help! Waarom eet mijn hond gras?! Een hond eet gras van tijd tot tijd. Het ene

Heb je een hond of ben je van plan een hond aan te schaffen en

Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sluit menu