Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Een schilderij van je eigen hond of kat laten maken?

Schilderij hond laten maken via Majestic Pet - hond met schilderij
Anita
Anita

Doggy Time

Onze viervoeters behoren nou eenmaal tot onze beste vrienden en familieleden, dit kan niemand ontkennen. We hebben onvoorwaardelijke liefde en vriendschap en hebben ze het liefst zo lang mogelijk bij ons. Niet heel gek dat je je hond of kat op als een prachtige schilderij in huis wil hebben, ook als aandenken. Wil jij ook een schilderij van je hond laten maken? Of van je kat? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Bekijk hieronder snel voor meer over een schilderij van je eigen hond of kat of portret van je huisdier.

Schilderij hond laten maken

Een schilderij van je hond kun je op verschillende manieren maken: ben je heel creatief, dan kun je dit zelf doen. Wil je een toffe schilderij van je hond in uniform Thierry Poncelet laten maken? Dan ben je hier goed terecht gekomen. Je kiest namelijk een schilderij dat aansluit op jouw wensen en op jouw hond of kat.

Portret huisdier

Een schilderij van je hond of een portret van je huisdier: in principe komt het op hetzelfde neer. Jij kunt je hond laten schilderen in uniform van Thierry Poncelet. Net zoals (familie)foto’s je huis een karakter geven, geven onze partners dit met jouw huisdieren. Ga voor een uniek stukje huisdier op jouw muur en bestel nu jouw koninklijke portret.
Klik door via onderstaande afbeelding: 

Schilderij eigen hond

Met meer dan 5 jaar ervaring in koninklijke portretten, kun je bij onze partner terecht om een schilderij te laten maken voor je eigen hond. Wil je eerst meer informatie? Begrijpelijk! Bezoek de website door op een van de afbeeldingen te klikken!

Schilderij hond in uniform Thierry Poncelet

Een schilderij van je hond in kleding (uniform Thierry Poncelet) zien we vaker en ziet er – naar ons mening – heel goed uit. Bekijk het zelf en laat je eigen mening spreken. 

Schilderij mens met hondenkop: een uniek cadeau

Een cadeautje voor jezelf of voor een ander kopen? Een schilderij van zijn/haar eigen hond of kat spreekt boekdelen! Wie vind het nou niet leuk?!

“Laat je hond het stuur niet overnemen!” Goed om te zien dat je ook voor

Natuurlijk wenst niemand een zieke- of ongezonde huisdier. Zeker niet wanneer je huisdier je beste

Hieperdepiep Hoera! Een nieuw huisdier, de verjaardag van je hond of kat, of alvast een

Meld je aan voor onze jaarlijkse nieuwsbrief

Sluit menu