Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Over Doggy Time

Doggy Time

Even voorstellen..

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Doggy Time!
Ik ben Anita en ik ben een echte dierenliefhebber. Ik heb een enorme liefde voor dieren en een grote passie voor honden. Mijn liefde voor dieren heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben 30 jaar en opgegroeid met verschillende dieren zoals konijnen, hamsters, vissen, chinchilla’s, cavia’s, pony’s, kippen en honden. Ik was altijd al dol op honden en nadat ik mijn eerste hond kreeg ben ik een echte hondengek geworden. Sinds ik mijn Old English Bulldog (Amy) heb, ben ik verliefd geworden op het karakter van de Bulldog. Ik ben erg geïnteresseerd in het gedrag en gezondheid van dieren en alles wat erbij komt kijken.

Het ontstaan van Doggy Time

Mijn hond Amy is de reden waarom ik ben gestart met Doggy Time. Amy heeft van pups af aan heupdysplasie (een erfelijke aandoening van de heupen), zwakke kruisbanden en gewrichten waardoor ze niet mee kan met een reguliere hondenuitlaatservice. Zij kan bijvoorbeeld geen half uur lopen en heeft meer behoefte aan persoonlijke aandacht. Een kwartiertje lopen en de rest knuffelen of spelen. Omdat mijn hond specifieke behoeften heeft, bied ik met Doggy Time een hondenuitlaatservice met individuele wandelingen en dierenoppas op maat. Samen met jou als eigenaar kijk ik naar de behoeften van jouw hond zodat hij de aandacht krijgt die hij verdient. Ook met de dierenoppas kijk ik graag met je mee. 

Recente cursussen

  • 2020 – 2021: Cursus hondengedrag bij SORAG – docent; Petra Driesen (certificaat behaald)
  • November 2020: Monique Bladder: waarom blaft jouw hond naar visite?
  • Oktober 2020: Kenniscentrum ARGOS: Lezing najagen (certificaat behaald)
  • Juni 2020: Monique Bladder: angstige en/of onzekere hond + webinar ‘de 5 belangrijkste tips voor als je hond bang is voor geluiden en/of voorwerpen’ (certificaat behaald)
  • Juni 2020: Kenniscentrum ARGOS: Puberteit bij honden (certificaat behaald)
  • April 2020: EHBO voor honden (certificaat behaald)
  • Maart 2020: Hondenschool Connect: de 5 meest voorkomende risicosituaties tussen kind en hond (certificaat behaald)

Hiervoor kom je naar Doggy Time:

Doggy Time geeft jouw huisdier de aandacht die hij verdient. Geheel op wens van dier en eigenaar.

Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sluit menu