Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Hondenuitlaatservice Ede

Wij nemen geen nieuwe honden aan

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze diensten?
In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.

Uitlaatservice in Ede en omgeving

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn hondenuitlaatservice in Ede! Heb je een (of meerdere) hond(en) die niet los kan lopen, niet met andere honden kan, een puppy, een senior, een teefje tijdens de loopsheid of een hond met andere gezondheidsproblemen en daardoor niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kan? Of voel je je gewoon meer thuis bij een individuele hondenuitlaatservice met voldoende aandacht voor jouw hond?

Wandelingen

Met Doggy Time Hondenuitlaatservice Ede kijk ik samen met jou naar de behoeften van je hond: heeft jouw hond behoefte aan een lange wandeling, mentale uitdaging en/of een korte wandeling met extra aandacht? Ik geef graag extra aandacht aan alle honden die niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kunnen of willen. Mijn individuele hondenuitlaatservice in Ede en omgeving is geschikt voor alle honden van iedere leeftijd. We zullen wandelen bij jou in de vertrouwde buurt. Dit kan zijn in Ede, Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Ederveen, Wekerom en Otterlo.

De sessies zijn altijd een half uur of een uur wandelen en aandacht. Mocht je langer willen, neem dan contact met mij op. Ik haal jouw hond op, laat hem of haar uit en breng je hond dan weer veilig thuis. Na de extra aandacht zal ik het eten en/of drinken bijvullen, zodat je hond niets tekort komt.

Persoonlijk, flexibel en betrokken

Tijdens iedere wandeling houd ik je op de hoogte en stuur ik foto’s en/of video’s. Zo weet je altijd hoe het gaat. Na afloop ontvang je een berichtje wanneer je hond weer thuis is. Ook kun je je hond mogelijk nog eens terugzien in onze leuke foto’s en video’s op onze Facebookpagina als fotomodel! Is je hond jarig? Dan krijgt ‘ie een heerlijk verjaardagsverrassing!

Ik ben flexibel qua tijden en denk altijd met je mee. Wil je zeker zijn op een plekje, dan adviseer ik je om je van te voren aan te melden voor de hondenuitlaatservice. Ik ben beschikbaar op doordeweekse dagen en in het weekend, zowel overdag als in de avonden. Heb je onregelmatige diensten of ben je incidenteel op zoek naar een uitlaatservice in Ede en omgeving? Na een kennismakingsgesprek is ook dit (last-minte) mogelijk bij beschikbaarheid. Vraag mij gerust naar mijn beschikbaarheid. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina.

Tijd voor een kennismaking

Ik kom altijd eerst langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek neem ik alles wat je belangrijk vindt met je door. Heb je speciale wensen voor je hond? Ook dit bespreken wij tijdens dit gesprek en denk ik graag met je mee. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor mijn individuele hondenuitlaatservice in Ede of omgeving? Neem contact met mij op. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@doggytime.nl.
 

In het kort

✔ Op maat: naar behoeften van je hond(en)
✔ Geschikt voor alle honden
✔ Individuele wandelingen
✔ In huiselijke sfeer
✔ Persoonlijke aandacht: échte tijd voor je hond(en)
✔ Je wordt altijd op de hoogte gehouden
✔ Is je hond jarig? Smullen maar!!
✔ Flexibel: overdag, avonden en in het weekend
✔ Incidenteel en last-minute mogelijk na kennismaking

Dierenoppas aan huis

Toch niet op zoek naar een hondenuitlaatservice, maar op zoek naar een oppas voor jouw huisdier? Bekijk onze Dierenoppas in Ede aan huis.

Vul dit formulier in.

Let op! Wij nemen geen nieuwe honden aan.

  Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Neem contact op

  Stuur een e-mail via dit forumulier

  Dierenoppas en uitlaatservice Ede

  Op zoek naar een individuele hondenuitlaatservice of dierenoppas in Ede en omgeving? Bij Doggy Time geef ik jouw hond de aandacht die hij verdient. 
  Doggy Time staat voor kwaliteit, aandacht, liefde en plezier. Hiervoor kom je naar Doggy Time:

  Doggy Time is een hondenuitlaatservice en dierenoppas in Ede en omgeving die staat voor persoonlijke aandacht: ik bespreek wat je hond nodig heeft en ga er altijd individueel mee op pad.

  Ik doe niet aan groepen met honden.
  Dit doe ik omdat ik er ben voor iedere hond. Ik haal jouw hond op en breng hem weer veilig thuis. Natuurlijk vul ik alles even bij. 

  Ga je een dagje weg of op vakantie en ben je op zoek naar een dierenoppas? Ik pas graag op jouw huisdier. Hiervoor neem ik de mogelijkheden graag met je door. Lees meer over dierenoppas Ede.

  Doggy Time is meer dan een hondenuitlaatservice en dierenoppas. Ik geloof dat niemand is uitgeleerd en deel graag alle kennis. Bekijk onze honden blog.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Sluit menu