Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Dierenoppas Ede

Wij nemen geen nieuwe dieren aan

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze diensten?
In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.

Dierenoppas in Ede en omgeving

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn dierenoppas in Ede! Ben je op zoek naar een dierenoppas voor jouw huisdier (hond, kat, cavia, hamster, konijn, vogel, noem maar op) voor een uurtje, een dagdeel, een aantal dagen of zelfs weken? Ik ben erg flexibel qua beschikbaarheid: ik denk graag mee met jouw situatie. Met mijn dierenoppas Ede verzorg ik jouw dieren bij ons of bij jou thuis.

Zorgeloos op pad

Samen met jou kijk ik naar je wensen zodat jij zorgeloos op pad kunt. Geen omkijken meer en zeker weten dat alles goed komt met jouw huisdier. Tijdens de dierenoppas in Ede kan je huisdier ook worden verzorgd en/of worden uitgelaten. Naast het geven van genoeg aandacht en het bijvullen van eten/drinken, kun je bij Doggy Time denken aan het verschonen van het verblijf, de planten water geven, de post op tafel leggen, de container aan de weg zetten en ga zo maar door. Ik help je graag en heb het beste voor met jou en je huisdier, zodat jij onbezorgd weg kunt.

Tijd voor een kennismaking

Voordat ik op jouw huisdier pas maak ik graag eerst kennis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en aan wie je je huisdier toevertrouwt. Tijdens dit gesprek neem ik alles wat belangrijk is met je door. Heb je speciale wensen? Ook dit kun je dan doorgeven. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor mijn individuele hondenuitlaatservice in Ede of omgeving? Neem contact met mij op. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier, per e-mail via info@doggytime.nl/

In het kort

✔ Op maat: op wens naar behoeften

✔ In huiselijke sfeer
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Voor alle huisdieren
✔ Flexibel: na kennismaking ook last minute mogelijk
✔ Bij ons of bij jou thuis
✔ Je wordt altijd op de hoogte gehouden

Hondenuitlaatservice in Ede en omgeving

Toch niet op zoek naar een dierenoppas, maar op zoek naar een uitlaatservice voor jouw hond(en)? Bekijk onze hondenuitlaatservice in Ede.

Vul dit formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Neem contact op

  Stuur een e-mail via dit forumulier

  Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
  Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Sluit menu