0627218000 • info@doggytime.nl

Uitlaatservice

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze hondenuitlaatservice in Ede en omgeving.

Heb je een of meerdere honden die niet los kan, niet sociaal is met mens en/of dier, te jong of te oud is, niet gehoorzaamt, loops is of andere gezondheidsproblemen heeft waardoor je hond geen wandelingen kan maken met andere honden? Speciaal voor jou biedt Doggy Time een individuele hondenuitlaatservice in Ede.

Doggy Time staat voor kwaliteit, aandacht, liefde en plezier. Vanuit deze kernwaarden kijken wij samen met jou naar de behoeften van je hond. Gaat jouw hond graag het bos in voor een lange wandeling, heeft je hond meer behoefte aan mentale uitdaging, of juist een blokje om en de tijd nemen om lekker te spelen? Onze individuele hondenuitlaatservice biedt een alternatief voor alle honden in Ede en omgeving die niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kunnen. We halen jouw hond op, brengen het weer veilig thuis en vullen alles bij zodat je hond niets tekort komt.

Tijdens de individuele privé wandelingen houden wij graag rekening met de behoeften van hond en eigenaar. Wij komen altijd eerst langs voor een kennismaking.
Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan ons door. We nemen de mogelijkheden graag met je door. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
 
Heb je vragen, stuur ons een bericht via info@doggytime.nl, bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06-27218000 of gebruik de knop ‘Stuur WhatsApp bericht’.

Uitlaatservice

Privé wandelingen met je hond.
0
  • Gratis 1e gesprek
  • Privé wandelingen
  • In Ede en omgeving

Verstuur je aanvraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:​​

Close Menu