0627218000 • info@doggytime.nl

Uitlaatservice

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze hondenuitlaatservice in Ede en omgeving.

Heb je een of meerdere honden die niet los kan, niet sociaal is met mens en/of dier, te jong of te oud is, niet gehoorzaamt, loops is of andere gezondheidsproblemen heeft waardoor je hond geen wandelingen kan maken met andere honden? Speciaal voor jou biedt Doggy Time een individuele hondenuitlaatservice in Ede en omgeving.

Doggy Time staat voor kwaliteit, aandacht, liefde en plezier. Vanuit deze kernwaarden kijken wij samen met jou naar de behoeften van je hond. Gaat jouw hond graag het bos in voor een lange wandeling, heeft je hond meer behoefte aan mentale uitdaging, of juist een blokje om en de tijd nemen om lekker te spelen? Onze individuele hondenuitlaatservice biedt een alternatief voor alle honden in Ede en omgeving die niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kunnen. We halen jouw hond op, brengen hem weer veilig thuis en vullen alles bij zodat je hond niets tekort komt.

Tijdens deze privé wandelingen houden wij graag rekening met de behoeften van hond en eigenaar. Wij komen altijd eerst langs voor een vrijblijvende kennismaking.
Heb je speciale wensen? Geef dit dan aan ons door. We nemen de mogelijkheden graag met je door. Plan een gratis kennismakingsgesprek in via onderstaande formulier.
 
Heb je vragen, stuur ons een mail via info@doggytime.nl, bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06-27218000 of gebruik de knop ‘Stuur WhatsApp bericht’. Tot snel!

Uitlaatservice

Privé wandelingen met je hond.
11 per half uur.
  • Privé wandelingen
  • Alle tijd voor je hond
  • Ook weekend & avond
Honden

Plan een gratis kennismakingsgesprek:​​

Close Menu