Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Hondenuitlaatservice Bennekom

Wij nemen geen nieuwe honden aan

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze diensten?
In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.

Hondenuitlaatservice Bennekom en omgeving

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn hondenuitlaatservice in Bennekom! Heb je een (of meerdere) hond(en) die niet los kan lopen, niet met andere honden kan, een puppy, een senior, een teefje tijdens de loopsheid of een hond met andere gezondheidsproblemen en daardoor niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kan? Of voel je je gewoon meer thuis bij een individuele hondenuitlaatservice met voldoende aandacht voor jouw hond?

Individuele wandelingen

Met Doggy Time Hondenuitlaatservice Bennekom kijk ik samen met jou naar de behoeften van je hond: heeft jouw hond behoefte aan een lange wandeling, mentale uitdaging en/of een korte wandeling met extra aandacht? Ik geef graag extra aandacht aan alle honden die niet met een reguliere hondenuitlaatservice mee kunnen of willen. Mijn individuele hondenuitlaatservice in Bennekom en omgeving is geschikt voor alle honden van iedere leeftijd. We zullen wandelen bij jou in de vertrouwde buurt. Dit kan zijn in Bennekom, Ede, Lunteren, Veenendaal, Ederveen, Wekerom en Otterlo.

De sessies zijn altijd een half uur of een uur wandelen en aandacht. Mocht je langer willen, neem dan contact met mij op. Ik haal jouw hond op, laat hem of haar uit en breng je hond dan weer veilig thuis. Na de extra aandacht zal ik het eten en/of drinken bijvullen, zodat je hond niets tekort komt.

Persoonlijk, flexibel en betrokken

Tijdens iedere wandeling houd ik je op de hoogte en stuur ik foto’s en/of video’s. Zo weet je altijd hoe het gaat. Na afloop ontvang je een berichtje wanneer je hond weer thuis is. Ook kun je je hond mogelijk nog eens terugzien in onze leuke foto’s en video’s op onze Facebookpagina als fotomodel! Is je hond jarig? Dan krijgt ‘ie een heerlijk verjaardagsverrassing!

Ik ben flexibel qua tijden en denk altijd met je mee. Wil je zeker zijn op een plekje, dan adviseer ik je om je van te voren aan te melden voor de hondenuitlaatservice in Bennekom. Ik ben beschikbaar op doordeweekse dagen en in het weekend, zowel overdag als in de avonden. Heb je onregelmatige diensten of ben je incidenteel op zoek naar een uitlaatservice in Bennekom? Na een kennismakingsgesprek is ook dit (last-minte) mogelijk bij beschikbaarheid. Vraag mij gerust naar mijn beschikbaarheid. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina.

Tijd voor een kennismaking

Ik kom altijd eerst langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek neem ik alles wat je belangrijk vindt met je door. Heb je speciale wensen voor je hond? Ook dit bespreken wij tijdens dit gesprek en denk ik graag met je mee. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor mijn individuele hondenuitlaatservice Bennekom of omgeving? Neem contact met mij op. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar info@doggytime.nl.
 

In het kort

✔ Op maat: naar behoeften van je hond(en)
✔ Geschikt voor alle honden
✔ Individuele wandelingen
✔ In huiselijke sfeer
✔ Persoonlijke aandacht: échte tijd voor je hond(en)
✔ Je wordt altijd op de hoogte gehouden
✔ Is je hond jarig? Smullen maar!!
✔ Flexibel: overdag, avonden en in het weekend
✔ Incidenteel en last-minute mogelijk na kennismaking

Dierenoppas aan huis

Toch niet op zoek naar een hondenuitlaatservice, maar op zoek naar een oppas voor jouw huisdier? Bekijk onze Dierenoppas in Ede aan huis.
 

Vul dit formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Neem contact op

  Stuur een e-mail via dit forumulier

  Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
  Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Sluit menu