Dierenverzekeringen    Hondenwebshop     Hondenvakanties     Honden blog   

Oudere hond verzekeren? Maak hier je keuze!

oudere hond ligt met hoofd tegen baasje die bezig is met oudere hond verzekeren
Anita
Anita

Doggy Time

Een oudere hond verzekeren kan lastig zijn. Niet alle verzekeraars bieden namelijk een hondenverzekering aan voor een oudere hond. Zeker niet als je hond bepaalde aandoeningen heeft. Toch zijn er een aantal verzekeringen waar dit wel mogelijk is. Hieronder hebben wij de informatie vanuit de verzekeraars opgehaald en voor je opgesomd. Lees snel meer.

Oudere hond verzekeren

Om het overzichtelijker voor je te maken hebben we de informatie voor je opgesomd. Hieronder volgt meer informatie over een dierenverzekering van een oudere hond. 

1. PetSecur: hondenverzekering oudere hond

De maximale leeftijd voor het afsluiten van een hondenverzekering bij PetSecur betreft voor honden t/m 7 jaar. Het is bij PetSecur niet mogelijk om een verzekering voor je hond ouder dan 8 jaar af te sluiten. 

Bekijk meer informatie over het verzekeren van een oudere hond via: PetSecur hondenverzekering.

2. Hema: hondenverzekering oudere hond

Bij Hema hondenverzekeringen kun je je hond (of kat) verzekeren tot een leeftijd van 5 jaar. Heb je een hond die ouder is dan vijf jaar, dan zul je je hondenverzekering moeten afsluiten via PetSecur. 

Bekijk meer informatie over het verzekeren van een oudere hond via: Hema hondenverzekeringen.

3. Aegon: hondenverzekering oudere hond

De huisdierenverzekeringen bij Aegon hebben dezelfde maximale leeftijd als bij Hema, namelijk vijf jaar. Daarnaast is bij Aegon de regel dat de hond of kat geen chronische aandoening mag hebben.

Bekijk meer informatie over het verzekeren van een oudere hond via: Aegon huisdierenverzekeringen.

Welke hondenverzekering is de beste?

Welke hondenverzekering de beste is, is geheel afhankelijk van jouw hond en je wensen. Is je hond maximaal 5 jaar oud, dan kun je terecht bij Aegon en Hema hondenverzekeringen. Let op dat je hond bij Aegon geen chronische aandoeningen mag hebben. Is je hond ouder dan 5 jaar en maximaal 7 jaar? Dan kun je terecht bij PetSecur. Heb je een hond van 8 jaar, of zelfs ouder dan 8 jaar, zoals een hond van 9 jaar? Dan kun je je hond op dit moment niet laten verzekeren via onze dierenverzekeringen partners.

Je hond laten verzekeren?

Je hond laten verzekeren kun je eenvoudig doen via de website van de aanbieder. Speciaal voor jou hebben wij een uitgebreid overzicht met dekkingen van de hondenverzekeringen samengesteld, zodat je dit op jouw gemak kunt doen. Bekijk het overzicht op: hondenverzekeringen vergelijken. Via dit overzicht kun je op de juiste pagina van de aanbieder terechtkomen. Let op dat wanneer je een oudere hond wil verzekeren, je dit kunt doen via: PetSecur, Aegon of Hema.

Een hond van 9 jaar verzekeren 

Een verzekering voor een hond ouder dan 8 jaar bieden wij op dit moment niet aan via onze partners, simpelweg vanwege de leeftijd. Een hond van 9 jaar verzekeren is daarom ook een lastige situatie. Heb je nog geen hond ouder dan 8 jaar, ofwel maximaal 7 jaar, dan kun je terecht bij PetSecur

Alle hondenverzekeringen

Bekijk het overzicht met alle hondenverzekeringen bij Doggy Time. In dit overzicht tref je alle hondenverzekeringen die wij vergelijken, in combinatie met hun basisverzekeringen.

Hondenverzekeringen vergelijken

Wil je liever direct vergelijken met alle dekkingen van een verzekering? We hebben hier een uitgebreide lijst aan dekkingen voor je opgehaald en samengesteld, bekijk voor meer informatie: hondenverzekeringen vergelijken.

De hond wordt niet voor niets de trouwe viervoeter van de mens genoemd. Huisdieren behoren

Je bent op zoek naar een dierenverzekering en je wil gewoon een goede hondenverzekering afsluiten

Heb je een hond of ben je van plan een hond aan te schaffen en

Ontvang nieuwtjes, exclusieve tips, deals en informatie over onze diensten.
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sluit menu